Kæmpe Tipi

Vi har været så heldige at kunne forlænge vores tilbud om at kunne tilbyde muligheden for at bruge en dag i skønne naturomgivelser med en Kæmpe-tipi som base. Kæmpe tipien er stor og kan med lethed rumme en skoleklasse under gældende afstandskrav og er indrettet med borde-/bænke sæt.

Naturcenter Nyruphus har i samarbejde med Naturstyrelsen Nordsjælland sat to Kæmpe tipier op, som hver kan rumme en børnegruppe. Der er på naturcentret to toiletter inkl. håndvaske – et til hver gruppe – som kan benyttes.

Med udendørs læringsrum kan vi sikre at flere børn får mulighed for aktiviteter med læring, trivsel og sundhed i uderummet og skabe muligheder for læringsmuligheder med afsæt i mark, dam og skov, samt friluftsliv i shelter og bålhytte.

Vi går en smuk tid i møde med flot vejr og milde temperaturer, så hvad er mere oplagt end at kombinere en dag i Kæmpe tipierne med et lærerigt forløb med naturvejlederne på Naturcenter Nyruphus?

Grib chancen, sammen med børnene, for at bringe uderummet i spil som læringsrum, sundhedsrum og trivselsrum. Book evt. et forløb sammen med vores Kæmpe tipier Røskva og Tjalfe, evt. i kombination med bålpladsen oppe i skoven, mens vi stadig er ledige pladser!

Jættekåterne kan bookes af dagtilbud og skoler i Helsingør Kommune for en dag ad gangen efter først til mølle princippet. Send bookinger til sorra@helsingor.dk

Ring gerne inden booking for inspiration eller kig forbi vores linksamling om udeskole på: https://www.nyruphus.dk/udeskole/