Udendørs læringsrum

I forbindelse med genåbningen, har vi på Naturcenter Nyruphus i samarbejde med Naturstyrelsen Nordsjælland sat to Jættekåter op, som hver kan rumme en børnegruppe. Der er to toiletter inkl. håndvaske – et til hver gruppe – som kan benyttes og som bliver rengjort flere gange dagligt efter alle gældende retningslinjer.

Med udendørs læringsrum kan vi sikre at flere børn får mulighed for aktiviteter med læring, trivsel og sundhed i uderummet og skabe muligheder for læringsmuligheder med afsæt i mark, dam og skov, samt friluftsliv i shelter og bålhytte.

I forbindelse med at vi udbyder udendørs læringsrum for dagtilbud og skoler i Helsingør kommune, åbner vi også så småt for de understøttende formidlingstilbud. Vi kan tilbyde forløb i uderummet – på afstand. Vi tilbyder formidlingsforløb hjemme hos os på Naturcenter Nyruphus eller ude hos jer.

Vi går en smuk tid i møde med flot vejr og milde temperaturer, så hvad er mere oplagt end at kombinere en dag i jættekåterne med et lærerigt forløb med naturvejlederne på Naturcenter Nyruphus?

Grib chancen, sammen med børnene, for at bringe uderummet i spil som læringsrum, sundhedsrum og trivselsrum. Book et forløb sammen med vores Jættekåter Røskva og Tjalfe, evt. i kombination med bålpladsen oppe i skoven, mens vi stadig er ledige pladser!

Jættekåterne kan bookes af dagtilbud og skoler i Helsingør Kommune for en dag ad gangen efter først til mølle princippet. Send bookinger til sorra@helsingor.dk

Ring gerne inden booking for inspiration eller kig forbi vores linksamling om udeskole på: https://www.nyruphus.dk/udeskole/

DatoRøskva-kåtenTjalfe-kåtenBålplads
18. maj Optaget
19. maj Optaget
20. majDorte Hinsby Helstrup
8. kl., Tibberupskolen,
Espergærde Skoledistrikt
Anna Bialunski
5. kl., Gryde-
moseskolen,
Espergærde Skoledistrikt
Optaget
25. majMaiken Brandt
10. klasseskolen
Dagskolen
Maiken Brandt
10. klasse-skolen
Dagskolen
26 maj. Optaget
27 maj. Optaget
28 maj. Kasper Vejlgaard
Skolen ved Rønnebær Alle
Snekkersten Skoledistrikt
Kasper Vejlgaard
Skolen ved Rønnebær Alle
Snekkersten Skoledistrikt
29 maj.
2. juni Jeannet Nilsson
3. c., Borupgårdskolen
Snekkersten Skoledistrikt
Optaget
3. juni Optaget
4. juni Optaget
5. juni
8. juni
9. juni
10. juni
11. juni Optaget
12. juni Anja Rasmussen
4.A, Hellebækskolen
Hellebæk Skoledistrikt
Optaget
15. juni Optaget
16. juni Optaget
17. juni
18. juni
19. juni Optaget
22. juni
23. juni
24. juni
25. juni
26. juni